Visagie

In 2006 heeft Eva haar Visagie diploma behaald aan de B Academy te Amsterdam. Na deze opleiding heeft Eva ruime ervaring opgedaan als freelance visagiste. Zij verzorgde het haar en de make-up voor diverse shoots, shows en videoclips. Ook voor bruidsmake-up, kinderfeestjes, castingfoto’s etc. bent u hier aan het juiste adres. Voor overige vragen en/of interesse word u vriendelijk verzocht contact op te nemen per e-mail.

Modellenwerk

Op 12 jarige leeftijd kreeg Eva het aanbod zich in te schrijven bij een modellenbureau. Sindsdien heeft zij diverse shoots en shows gedaan voor verscheidene opdrachtgevers. Zij was te zien op internet, tv, evenementen en billboards in binnen- en buitenland. Voor overige vragen en/of interesse word u vriendelijk verzocht contact op te nemen per e-mail.

Dans

Sinds haar 3e levensjaar is Eva al bezig met dans. Op haar 11e besluit ze auditie te doen voor de dansacademie te Arnhem, waar zij wordt aangenomen en deze na 5 jaar succesvol verlaat. Hierna vervolgt zij haar opleiding aan de Dansacademie Fontys te Tilburg. Ook deze sluit zij na 4 jaar succesvol af. Tijdens en na deze opleidingen heeft zij ruime ervaring opgedaan in zowel moderne dansgezelschappen, dinnershows, dansmodeshows,en als in musicals van Joop van den Ende.

Ook is Eva actief als dansdocente. Ze geeft les in Klassiek ballet, Jazz, Modern, Hiphop, Streetdance en kleuterdans, daarnaast ook te boeken voor diverse workshops. Voor overige vragen en/of interesse word u vriendelijk verzocht contact op te nemen per e-mail.

Webdesign ©2008 TimDeibel.nl